• U voert in de browser de url in van de Permamed-omgeving waar u deel van uitmaakt. In onderstaande voorbeeld is dit hvg.permamed.be. De belangrijkste reden dat artsen niet kunnen inloggen is dat de artsen trachten in te loggen in een Permamed omgeving waarbinnen ze niet gekend zijn. Dus controleer steeds als eerste stap of u de correcte URL ingevoerd heeft.

• U voert uw Emailadres is
  • U voert uw Wachtwoord in
  • U klikt op Aanmelden

• Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik dan op Wachtwoord vergeten? Naar het account emailadres wordt een bericht gestuurd met instructies om een nieuw Wachtwoord aan te maken.

• Na het klikken op Verstuur :

• U ontvangt een email met instructies.

• U stelt een nieuw wachtwoord in :

• Indien het na aanpassen van uw wachtwoord nog steeds niet lukt om in te loggen, neem dan contact op met uw verantwoordelijke.